WASP R4 Bug Report:

Discussion in 'General Chat' started by Bvenged, Mar 23, 2016.

  1. Arphelior

    Arphelior Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    819
    Likes Received:
    357
    Note: if you want to check whether it properly works now, be sure to give group Commanders & group Officers the Promote Member permission again (I removed that permission temporarily).
    Fixed by Rabbit :smiley:
     
    Last edited: Jul 4, 2016
  2. Arphelior

    Arphelior Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    819
    Likes Received:
    357
    So, apparently it's not a bug that you can't move threads out of the social group forums.
    Perhaps there's a work-around though.. it would be pretty annoying if threads can't be moved to the correct forum when a social group becomes a division :expressionless:
     
  3. Rabbit

    Rabbit Lawful Neutral Community Manager APB Citadel

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    891
    Likes Received:
    733
    What the hell is this guy saying? You can only move threads between groups?

    And what's this about not being able to have 100s of groups with 3 forums each?
     
    Arphelior likes this.
  4. Arphelior

    Arphelior Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    819
    Likes Received:
    357
  5. Rabbit

    Rabbit Lawful Neutral Community Manager APB Citadel

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    891
    Likes Received:
    733
    No thanks. When the day comes that stuff needs to be moved from a Social Group forum to a normal forum, I'll just do it manually.
     
    Arphelior likes this.
  6. Arphelior

    Arphelior Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    819
    Likes Received:
    357
    Through the DB you mean? If so, that's perfect.
     
  7. Arphelior

    Arphelior Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    819
    Likes Received:
    357
    I think the Twitch bot is down again.. and it was working so well before :triumph:
     
  8. ffy

    ffy Useless and Annoying PlanetSide 2

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Messages:
    393
    Likes Received:
    185
    255 character limit on frontpage post comments in Groups is pissing me off. It could at least show a 'characters remaining' number or something, so you know if you need to cut down on your babble.

    Right now when you submit a post longer than 255 characters it gives you the error message and discards the previous post, requiring users to rewrite their message and hope to god it stays under the limit .. or well, put it on their clipboard before submitting, but I just forgot to do that for the second time in a week and got kinda ticked off.
     
  9. Seadee

    Seadee Chaotic Good Community Manager

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    1,702
    Likes Received:
    1,188

    same is true for status update, although that gives you a count, we could probably squirt something in, but i dont make any promises as the groups thing is a programmed by a "special snowflake"
     

Share This Page